CASAMENT TON I MEIA. FESTA GRAN DE L’HOQUEI

Aquest dissabte l’Igualada HC ha viscut dos esdeveniments de primera magnitud (que a més han coincidit en el temps). El casament del gran capità, Ton Baliu, i la final del Challenger’s Championship dels WRG entre l’Holanda de Tety Vives i Bèlgica. Vives s’ha proclamat campió del Mundial (8 a 0 contra el belgues amb 4 gols de l’arlequinat) i ha pogut afegir-se a la festa del seu amic i capità amb la satisfacció de l’ascens al mundial B.

Foto @martaperezfotografia

I realment la paraula festa ha estat la que millor pot definir el casament del Ton i la Meia, del Ton Baliu Piqué i la Mireia Armenteras Andreu (les mares també han de ser reivindiques i especialment en un dia com avui). Una festa de l’hoquei amb una representació nodridíssima de companys del Ton, tant a l’IHC com al Porto, els dos equips on ha jugat, així com la de directiva actual de l’IHC (i també de juntes anteriors).

La fotografia ilustra la dimensió extraordinària de la trobada (i és un bon exercici per intentar descobrir-hi tots els que han acompanyat al capità en un dia tan assenyalat. De fet, a la fotografia només hi falta el mateix Tety que encara no havia arribat de Terrassa on s’hi ha jugat la final).

La imatge d’un grup parlant, amb 4 llegendes com Santi Carda (magnífic organitzador del convit), David Càceres, Guillem Cabestany i el mateix Ton Baliu és un homenatge en si mateix a la llarga història de l’Igualada HC. És només una de les que la festa ha deixat i que els nuvis conservaran per sempre en la memòria.

La cerimònia, que s’ha celebrat a les caves Joan Sardà de Castellví de la Marca, ha estat oficiada per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

HOLANDA 8 – BÈLGICA 0. CAMPIONS AMB PASSAPORT AL MUNDIAL B

Com ja hem comentat la selecció holandesa entrenada per Joan Doncel, Xino, s’ha proclamat campiona del Mundial C. I ho ha fet de manera inapelable. Demostrant ser el millor equip de la competició. Els orange han esborrat al campió del grup A, Bèlgica, per un contundent 8 a 0, amb pòquer de gols de Tety Vives i dels també catalans Django Bogers (2) i Èric Vives (1).

No ha tingut tanta sort l’Andorra de l’ex-IHC Gerard Miquel que ha perdut la final del Mundial B contra Moçambic per 3 a 4. Aquest diumenge la selecció espanyola femenina (amb les igualadines Maria Díez, Peke, i Teresa Bernadas) jugarà la final del mundial A contra l’Argentina. La final masculina la disputaran l’Argentina i Portugal.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *