MARIA DÍEZ, PEKE, i TERESA BERNADAS, CAMPIONES DEL MÓN. TETY VIVES EL MILLOR GOLEJADOR

Les igualadines Maria Díez i Teresa Bernadas s’han proclamat campiones del món en els WRG de Barcelona. La selecció espanyola femenina s’ha imposat a la final a l’Argentina per 5 a 8 i ha aconseguit el seu 7è títol mundial. Al final del partit la Peke ha anunciat la seva renúncia a la selecció després d’una llarguíssima i exitosa trajectòria internacional.

En categoria marculina el títol ha estat per Portugal que ha derrotat a la final a l’Argentina per penals. Espanya ha acabat tercera després de derrotar França per 5 a 0.

TETY VIVES, EL MILLOR GOLEJADOR DE TOTS ELS CAMPIONATS

Si ens mirem, també, els guardons individuals hem de destacar al xilé Nicolas Carmona que ha estat el màxim golejador del mundial A masculí, amb 12 gols. Luciana Agudo, de l’Argentina, ho ha estat en el femení, amb 10.

Mario Rodríguez de Moçambic amb 22 ha estat el millor golejador del mundial B (el segon ha estat l’ex-IHC Gerard Miquel, de la selecció d’Andorra, amb 14). La britànica Bethan Mc Carthy, amb 27, ha estat la pitxixi del mundial B femení. I en el mundial C ho ha estat el jugador de l’IHC RIGAT, Tety Vives, amb 36.

En la categoria sub 19, en el mundial A, Diogo Abreu de Portugal ha estat el màxim golejador amb 15 gols (l’arlequinat Aleix Marimon ha acabat en el top ten, 10è amb 6 gols) En el mundial B, Andreu O Donovan del Regne Unit, ha acabat com a màxim golejador amb 15 . Vistes les xifres de tots els campionats i de totes les categories Tety Vives ha estat el jugador més efectiu de tots els WRG amb els seus 36 gols, 14 gols més que el segon.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *