TXEMA NOCERA, NOU PF DE L’IHC RIGAT

PREMSA IHC | Josep Maria ‘Txema’ Nocera, de 46 anys, s’ha convertit en el nou preparador físic del primer equip de l’Igualada Rigat per la temporada 2019-2020. D’aquesta manera Nocera agafa el relleu d’una autèntica institució al club com Joan Pont que aquesta última temporada va acceptar d’ajudar a Ferran López dirigint la preparació física del primer equip.

Txema Nocera ja té experiència a l’hoquei patins, ja que s’ha encarregat de la preparació física del Barça B i les seves categories inferiors (la temporada 2008) i també ha estat al CP Calafell (2015). Txema Nocera també ha treballat en equips de bàsquet i des de fa dues temporades col·labora en la preparació física del Club de Bàsquet Manyanet, a Molins de Rei.

FOTO IHC

Txema Nocera és llicenciat en educació física i està especialitzat en l’àmbit de l’alt rendiment i activitat física i salut.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *