TETY VIVES: L’OBJECTIU D’HOLANDA ÉS MANTENIR EL GRUP QUE ESTEM FORMANT PER SEGUIR CREIXENT

P- Tety, objectiu complert. campions del Mundial C i passaport al B.

TETY VIVES- Doncs si! El nostre objectiu era guanyar el campionat del món C per poder accedir directament al campionat del món B, en la següent edició.

P- I a més com a màxim golejador de tots el WRG

TETY VIVES- Per mi no era l’objectiu principal, sabia que ho podia aconseguir però sincerament el meu objectiu era fer créixer l’equip i aconseguir el títol per com ja he comentat anteriorment, tenir una plaça fixa ja al pròxim WRG al grup B.

P- Els “catalans” heu estat un gran refoç per aquesta Holanda… quin és el vostre objectiu de futur?

TETY VIVES- El nostre objectiu de futur és seguir amb el grup que estem formant i anar creixent mica en mica per poder començar a competir una mica més amb els grans! De moment el nostre objectiu és competir en el següent europeu i competir també al campionat del mon! Però per nosaltres és molt important competir cada partit que disputem ja que d’aquesta forma creixem més com a equip.

P- Com veus la pròxima temporada a l’IHC?

TETY VIVES- Veig que serà una temporada en la qual serem un equip difícil de batre, mantenim el bloc principal de jugadors de la temporada passada amb dues incorporacions i crec que mostrarem un joc molt ofensiu i atractiu per al públic.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *