SORTEIG DE L’OK LLIGA 2019-2020

L’IHC RIGAT coneixerà aquest dimecres els seus primers rivals de la pròxima Ok Lliga. El Museu Olímpic i de l’Esport acollirà, a partir de les 6 de la tarda, el sorteig dels calendaris de les lligues estatals d’hoquei. D’aquesta manera demà es configuraran les competicions de l’Ok Lliga masculina i femenina i l’Ok Lliga Plata.

L’IHC RIGAT hi estarà representat al màxim nivell, amb la presència del president de l’entitat Manel Buron, i del tècnic del primer equip, Francesc Linares, que s’estrenarà a la banqueta de les Comes. I ho farà precisamenyt en la temporada que es torna al play-off, una de les grans demandes dels esportistes aquestes últims anys. Aquesta serà la principal novetat de l’acte on també s’hi podria anunciar la seu de la nova Súpercopa, que també ha de definir encara el seu calendari.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *