OKLLIGA 19-20. EL NOU IHC RIGAT DE CESC LINARES DEBUTARÀ A LES COMES CONTRA EL CALAFELL DE FERRAN LÒPEZ

En hores complicades a Igualada i comarca de l’Anoia per l’incendi de Capellades, l’actualitat esportiva passa per un sorteig. El nou IHC RIGAT de Francesc Linares començarà la lliga el 21 de setembre a casa. El calendari ha volgut que el primer rival dels igualadins sigui el Calafell del fins ara entrenador arlequinat Ferran López.

L’inici de temporada serà especialment fort perquè després d’aquest duel especialment interessant, els “rigats” jugaran dos partits fora de casa, a Lleida (contra l’ex-IHC Oriol Vives) i a Voltregà, un altre partit “especial” perquè era fins ara l’equip del nou míster arlequinat.

Després Vic a casa i Lloret a fora completaran les 5 primeres jornades de l’Ok Lliga 2019-2020. El primer partit contra un dels grans arribarà el 26 d’Octubre quan el Liceo visitarà les Comes. Després Girona a fora i Taradell, en la seva primera visita a Igualada. A partir d’aquí l’Ok Lliga s’haurà de compaginar amb les competicions europees. Caldes serà el primer rival amb Europa pel mig. Després vindrà la visita d’un altre gran el Reus a les Comes. Serà el preludi de la visita a la pista del campió, el Palau Blaugrana. Serà el 21 de novembre. Noia a casa i Palafrugell a la Costa Brava tancaran una primera volta amb més partits com a visitant (7) que com a local (6).

I LA SÚPERCOPA A IGUALADA CONTRA EL FCB

També s’ha fet el sorteig de la Súpercopa que finalment s’ha confirmat que es disputarà a Igualada el 14 i 15 de setembre. Una de les semifinals enfrontarà l’IHC RIGAT al FC Barcelona. L’altra la disputaran Reus i Liceo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *