M.BURON: FEIA 3 ANYS QUE VOLÍEM LA SÚPERCOPA. ARA ERA EL MOMENT

El sorteig de les competicions estatals de la RFEP que es va fer dimecres a Barcelona tenia un premi afegit. Igualada va ser elegida com a seu de la supercopa 2019 i l’IHC hi entrava com a organitzador. La competició es disputarà a Les Comes el 14 i el 15 de setembre i l’Igualada jugarà la segona semifinal contra el FC Barcelona-. Abans hauran jugat Reus i Liceo. La notícia ha estat rebuda amb satisfacció al carrer Capellades.

P- President, com valorem la notícia que Igualada acollirà la Súpercopa?

M.BURON- Feia tres anys que volíem organitzar-la com a club. Però també havíem de trobar la complicitat i l’ajuda de l’Ajuntament d’Igualada. Ara era el moment. Enguany coincidien motius importants per demanar-ho. L’elecció d’Igualada com a ciutat europea de l’esport … el fet d’ haver acabat en cinquè lloc a l’ Ok lliga … eren raons destacades per fer-ho. A més el fet que el Noia, el quart classificat, no pogués repetir ja que en va ser l’organitzador la temporada, ens obria la porta i vam presentar la nostra candidatura.

P- El sorteig ens aparella amb el principal favorit.

M.BURON- Crec que el sorteig no ens ha afavorit però un Igualada-Barça és un partit molt atractiu per poder omplir Les Comes i il.lusionar a la nostra ciutat, els nostres socis i els nostres aficionats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *