J.DONCEL: A HOLANDA ELS CATALANS SÓN CLAU

Tancat per vacances. Aquest és el rètol que es podria penjar a la majoria de pavellons d’hoquei. Totalment endinsats en l’agost més relaxant encara hi ressonen, però, les gestes del no tant llunyà juliol. Una d’elles el títol de campiona del mundial c de la selecció holandesa. Un triomf amb un marcat accent igualadí i arlequinat, amb la presència destacada del Tety Vives (màxim golejador dels 5 mundials que es van disputar a Barcelona amb motiu dels World Roller Games), però també del seu germà Èric i de l’entrenador Joan Doncel, tots dos ex-arlequinats. Avui el “Xino” recorda aquella fita que permetrà als orange de jugar el Mundial B d’aquí a 2 anys a San Juan, Argentina.

P- Es va aconseguir, doncs, l’objectiu amb el que arribàveu al Mundial?

J.DONCEL- Si si està clar que l’objectiu era guanyar el campionat, un campionat que crec que no haurím d’haver jugat i que hauria de fer replantejar el model de competició ja que crec que no és just com està ara muntat.

P- Va ser un èxit catalano-holandés.

J.DONCEL- Està clar que el nivell dels catalans és clau, aquí tenim la sort que podem entrenar i competir tot l’any, ells no tenen aquesta sort i no poden augmentar el nivell com jo voldria…

P- Malgrat tot, com veus el futur?

J.DONCEL- El futur és engrescador, l’equip és molt jove i podrem treballar uns anys junts i si poguéssim aconseguir recursos per poguer fer alguna preparació amb condicions podrem fer coses molt interessants

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *