77 DIES DESPRÉS

Era l’1 de juny quan l’IHC RIGAT va tancar la temporada a les Comes derrotant al Calafell per 7 a 3. Han hagut de passar 2 mesos i mig, 77 dies, perquè l’hoquei torni a rodar a les Comes. Serà a partir de les 6 de la tarda en el primer entrenament de la pretemporada. L’IHC inicia una nova etapa amb Francesc Linares a la banqueta, dirigint un equip format per Gabri Ramírez i David Espinalt com a segon i tercer entrenador i Txema Nocera c0m a nou preparador físic. A la pista les grans novetats seran Marc Palau, defensa fins ara del Girona, i l’ascens al primer equip de Bernat Yeste.

De fet el paper de la base serà fonamental per aquests primers entrenaments (no només el d’aquest divendres sino també els de la setmana entrant. En els 3 primers hi haurà fins a 5 jugadors del planter participant de l’entrenament. Després la xifra es redueix una mica (però no baixa dels 3). Això és degut a l’atenció prioritària que el nou tècnic vol tenir de la base, però també a les absències d’alguns jugadors sèniors, en especial del capità Ton Baliu, que és de viatge de noces i que es perdrà els 3 primers entrenaments. Però no serà l’únic. En aquesta primera sessió d’entrenament (de 6 a 8 de la tarda) hi faltaran també els dos porters de l’equip, Elagi Deitg i Manel del Valle. Per aquest motiu han estat convocats a aquest debut de la pretemporada Aleix Marimon, Guillem Torrent, Armand Pujadó, Martí Busquets i Marc Carol. El segon entrenament serà dilluns un altre cop amb 5 jugadors més de la base, amb l’entrada d’Oriol Llorens i Marc Dalmases.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *