M.PALAU: LES COMES IMPRESSIONA, PERÒ HE GAUDIT DEL PRIMER DIA I M’HI HE TROBAT A GUST RÀPID

L’IHC RIGAT ha arrencat aquest divendres la seva pretemporada i pere extensió la nova era Linares. El nou cos tècnic, amb Francesc Linares, Gabri Ramírez, David Espinalt i Txema Nocera ha dirigit per primera vegada l’equip. Ha estat una sessió de dues hores marcada per les absències de Ton Baliu, Elagi Deitg i Manel del Valle i amb Marc Palau com a novetat més destacada.

Foto Titoalber

P- Marc, t’has estrenat a Les Comes.

M.PALAU- Sí, ha estat el primer entrenament a Les Comes! L’escenari impressiona perquè és un pavelló amb molta història, però he gaudit del primer dia i m’hi he trobat a gust ràpid. En part perquè tant els companys com tot l’staff m’ho han posat molt fàcil.

P- Quines sensacions has tingut en aquest primer dia?

M.PALAU- Bé, avui ha estat un dia de tornar a agafar una mica de sensacions. Hem fet un treball físic i també tècnic i tàctit, però sobretot enfocat a aquesta presa de contacte que comento. Tot i això he vist a l’equip intens i amb ganes de treballar tot i les absències!

P- Serà una pretemporada intensa

M.PALAU- Sí, sabem que serà intensa i que hem de treballar molt fort per arribar als compromisos de principi de temporada amb la maquinària a punt. El Cesc ja ens ha comentat que una vegada comencem serà una temporada molt intensa i que per aquest motiu hem de fer una bona base ara a la pretemporada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *