TON BALIU: ANEM PEL BON CAMÍ. ELS CANVIS SEMPRE TENEN UN TEMPS D’ADAPTACIÓ

La mevaweb lamenta que per una errada tècnica aliena a aquesta redacció hagin desaparegut els últims articles publicats. S’intentaran recuperar i mentrestant seguirem recollint diàriament l’actualitat de l’IHC RIGAT, avui amb una conversa amb el capità de l’equip, Ton Baliu.

P- Ton, els resultats no són encara prou bons, però l’equip està creixent… contra el Lleida es va notar l’evolució..

TON BALIU- Encara és molt d’hora per dir-ho. De moment tot just portem 2 setmanes de treball amb el nou entrenador i staff tècnic i en Marc Palau, els canvis sempre tenen un petit temps d’adaptació però crec que anem pel bon camí. El partit del Palafrugell ens va ensenyar què no podem fer, i contra el Lleida podem treure conclusions molt bones, però també alguna de dolenta. Tenim temps encara de pretemporada!

P- Costa una mica el canvi de filosofia…

TON BALIU- Una mica si, però és normal. Eren quatre anys amb un estil de joc molt definit i ara el canviem una mica. Els jugadors i l’equip no ha canviat gaire, però la filosofia una mica si. Poc a poc ens anirem adaptant tots.

P- I els resultats per quan importin no?

TON BALIU- La pre-temporada també és important encara que a vegades vulguem fer veure que no. És cert que amb tant poc temps de treball els amistosos de Copa Catalunya són una mica irreals, però també conten i ens hagués agradat ser a Vic jugant els quarts. Hem après què podem i què no podem fer de cara als següents, i el que volem és estar preparats pel dia 14 per competir de la millor manera possible.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *