DIVENDRES, AMISTÓS CONTRA EL CAPELLADES

L’IHC RIGAT jugarà un partit amistós de preparació divendres contra el capellades. Serà el penúltim abans de la súpèrcopa contra el FC Barcelona. L’últim serà el dia 11, la Diada, contra el Caldes.

Mentrestant l’equip tècnic aprofita aquesta setmana per fer càrrega física. El mateix Cesc Linares reconeix quepossiblement és una setmana més pesada perquè físicament estem carregant molt, però és el moment de fer-ho. Perquè no hi ha partits”. Linares i el seu equip tècnic tenen molt clar que és una de les prioritatsÉs una setmana per prémer fort perquè ja sabem que la part física és molt important per començar un bon ritme i per poder aguantar partits d’alta intensitat”.

La plantilla participa de la idea Ho estan portant bé, treballen fort, els angoixa una mica perquè els agradaria més hoquei però s’han de prioritzar algunes coses, com el tema físic. En la part tàctica ja anirem avançant tenim una setmana per la supercopa davant el Barça i després una altra setmana per començar la lliga. És la setmana que hem de seguir fent molt volum i la que ve ja ha de ser molt més tàctica“.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *