IHC RIGAT- CAPELLADES. DERBI ANOIENC.

L’IHC RIGAT juga aquest vespre el penúltim partit de preparació abans de disputar la Súpercopa contra el FC Barcelona. El rival és el Capellades de l’ex-arlequinat Oriol Prat. El partit es jugarà a les Comes a partir de 2/4 de 10.

El Capellades, de nacional catalana, l’entrena Toni Tadeo i ha incorporat dues novetats Guillem Martí i Xus Solà, provinent del Thiene italià.

Mentrestant aquest divendres també hi ha partit de la Selecció Nacional de Catalunya (masculina i femenina). S’enfrontarà al Vilassar d’hoquei amb motiu del seu 30é aniversari. El partit en categoria femenina es jugarà na les 8 del vespre i en la masculina a 2/4 de 10.

Finalment destaquem el fitxatge de Carles Piernas com a segon entrenador de l’Alcoi a l’Ok Lliga Plata. Piernas farà de vistaire dels rivals catalans i serà segon de Lotenzo Pastor en els partits que es juguin a Catalunya.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *