IHC RIGAT 8 – CAPELLADES 4. PENÚLTIMA PROVA

Crònica MB

Lluitada victòria de l’Igualada Rigat davant del Capellades en partit d’entrenament davant de 150 espectadors. Després d’uns primers minuts de tanteig i amb millors ocasions dels paperers, ha estat Sergi Pla qui ha inaugurat el marcador en una gran acció individual. En ple domini igualadí, Bernat Yeste ha fet dos gols quasi consecutius, els primers d’aquesta temporada ja com a jugador sènior.

A vuit minuts pel descans el capita Ton Baliu ha fet el 4-0, però dos minuts més tard, Tarrida amb un tir llunyà ha escurçat diferències. Tot i això el setge dels igualadins ha continuat, però sense encert en els metres finals.

A la segona part, el Capellades ha sortit més endollat i Jona Masoni, en una gran jugada personal ha marcat el 4-2. Hi ha hagut reacció arlequinada. I pràcticament immediata. Jugada marca de la casa de Ton Baliu amb assistència al segon pal a Sergi Pla que ha marcat el seu segon gol en el partit.

L’IHC arribava molt clarament a porteria però l’ex-IHC Albert Povedano desfeia totes les accions igualadines. I just en un moment de domini arleqinat, en una contra, Guillem tornava a reduir diferències. 5-3.

Amb Manel del Valle a la porteria, ha substituït Elagi Deitg a falta de 14 minuts, l’ IHC ha acabat de trencar el partit. Roger Bars ha aprofitat un rebuig a l’interior de l’àrea amb aixecar i picar. Era el 6-3.

Dos minuts mes tard, Tety Vives en una acció individual per darrera la porteria ha fet el 7-3. Eren en minuts de pressió igualadina però el Capellades no s’ha rendit i una bola penjada per Masoni l’ha desviada Margarit al fons de la xarxa. Els visitants no han pogut fer el 5è amb una FD que Del Valle li ha aturat a Guillem i a un minut i mig del final, una nova jugada personal de Tety Vives feia pujatr al marcador el 8-4 definitiu.

El pròxim test de pre-temporada serà dimecres que ve a la Torre Roja contra el Caldes. Mentrestant aquest dissabte (2/4 de 12 del migdia) els igualadins coneixeran el seu rival a la competició europea perquè es fa a Torres Vedras el sorteig de l’ Ok Euro masculina i femenina i de la WS Europe que jugaran els “rigats”

IHC RIGAT 8 (4/4) : Elagi, Sergi (2), Ton (1) , Tety (2) i Bernat Yeste (2), -cinc inicial-, Bars (1), Méndez, Palau i Manel del Valle (ps).

Capellades 4 (1/3): Marc Rojas, Joan Masoni, Jordi Masoni (1), Guillem (1) i Xus Sola, -cinc inicial-, Tarrida (1), Victor, Margarit (1) i Albert Povedano (ps).

Gols: 1-0 Sergi Pla, min 8. 2-0 Bernat Yeste, min 11. 3-0 Bernat Yeste, min 12.30. 4-0 Ton Baliu, min 17. 4-1 Tarrida, min 19. 4-2 Joan Masoni, min 27.30. 5-2 Sergi Pla, min 29.30. 5-3 Guillem, min 32.30. 6-3 Roger Bars, min 39, 7-3 Tety Vives, min 41. 7-4 Margarit, min 43.30. 8-4 Tety Vives, min 48.30.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *