EUROPA COMENÇA A SUÏSSA

L’IHC RIGAT debutarà aquesta temporada a la WS EUROPE a Suïssa. El seu rival serà el Wimmis. La tornada es jugarà a les Comes. En cas que se superi l’eliminatòria, els arlequinats es trobarien a vuitens molt probablement a l’Scandiano italià (un altre cop amb la tornada a casa). La tercera ronda, la de quarts, s’endevina molt complicada perquè els de Francesc Linares hauran d’enfrontar-se al gunayador de l’eliminatòria entre el Lleida (actual bicampió de la competició) i el Barcelos portugués.

El sorteig de les competicions europees s’ha fet aquest migdia a la localitat portuguesa de Torres Vedras on s’hi està disputant l’europeu sub-17.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *