EUROPA-1. TON, ELAGI I PLA: IL.LUSIÓ!

Mentre les Comes han dibuixat el futur de l’IHC amb una nova edició reeixida del Torneig d’hoquei base Ciutat d’Igualada, Memorial Francesc Fontanellas, el primer equip del club ha començat a somiar en el seu futur més pròxim i en una competició europea que una temporada més es presenta com la gran oportunitat d’èxit pels arlequinats. Una vegada conegut el resultat del sorteig la plantilla igualadina ha fet una primera anàlisi de com serà el camí cap a aquest somni. I al davant de tots el tècnic, Francesc Linares. Un home pràctic i pragmàtic que ha resumit en una sola frase la seva sensació de com es presenta aquesta aventura cap a la F-4: La tornada a casa, sempre és bò!”. I aquestes són les impressions del seu equip (1a part)

TON BALIU

Com sempre ens fa moltíssima il.lusió aquesta competició, pero sabem de la seva dificultat.
Tornarem a lluitar contra tothom que ens toqui per intentar ser a la f4, pero haurem de treballar molt ja que qualsevol equip és perillós.
Primer ens centrarem amb el Wimmis, i després ja mirarem qui ens toca!

ELAGI DEITG

Ens torna a tocar un equip Suïs, sembla que el destí quasi cada any ens fa passar per allà. Doncs com sempre són equips assequibles però on no pots badar, és important treure un bon resultat allà per anar agafant més i més confiança i per poder tenir un partit més tranquil a casa.

L’Scandiano és un equip desconegut per nosaltres però amb jugadors que si que coneixem com són el Gelmà, el Coy, Ballesteros o el mític Tatarani, crec que tot i ser un equip creat aquest any serà un rival molt igualat, haurem de veure quin tipus de joc fan, tot i així esperem arribar ja amb les màximes condicions tant físiques com a nivell de Joc i intentar treure un bon resultat a fora per poder rematar la feina a casa.

Pel què fa el Barcelos-Lleida encara ho veig molt lluny. Tindrem una eliminatòria molt difícil contra els italians.

SERGI PLA

Un trajecte complicat per arribar a la Final Four però que afrontem amb la màxima il·lusió de tornar-hi a arribar!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *