CALDES 4 – IHC RIGAT 5. PROVA SUPERADA

CRÒNICA MB (recuperada)

Victòria amb remuntada inclosa de l’Igualada Rigat davant del flamant sots-campió de la Lliga Catalana en el dia de la presentació dels 28 equips de l’entitat vallesana.

Foto D. Figueras

El partit no va començar gens bé per als igualadins ja que als trenta segons en un xut de Marcos Blanqué va desviar un pèl l’stick de Bars sense que el porter igualadí pogués fer res. Poc a poc es treien la son de les orelles i als quatre minuts i mig, Sergi Pla enviava una bola al pal. Però mig minut més tard, el jove Marcos Blanqué feia el 2-0 aprofitant una assistència de Cristian Rodríguez.

Poc a poc, els arlequinats van anar agafant ritme i a partir del minut deu i fins al descans van ser els clars dominadors del matx. Fruit d’aquest domini, d’un ritme frenètic i de pressió per recuperar la bola. als onze minuts i mig, en una contra Sergi Pla amb un potent xut feia el 2-1.

Francesc Linares va decidir fer rotacions amb els vuit jugadors de pista disponibles per mantenir l’alt ritme de joc. Als divuit minuts un xut de Ton Baliu desviat va rebotar a la tanca de darrera porteria on el jove del planter Bernat Yeste amb la canya a punt va aprofitar per fer l’empat a dos gols.

I quan tot semblava que aquest seria el resultat al descans, a vuit segons pel descans una jugada d’atac igualadina va ser culminada pel júnior Aleix Marimon en el 2-3 i demostrant que pot ser un jugador a tenir en compte tot i la seva joventut.

Als cinc minuts de la represa, es podia haver ampliat l’avantatge amb una falta directa per blava que Jordi Mendez no va encertar a transformar. I quan feia un segon que el Caldes havia recuperat el quart jugador, un xut des de la frontal del capita Ton Baliu va suposar el 2-4.

En els millors minuts de joc dels anoiencs nomes la manca d’encert impedia ampliar l’avantatge. Com als deu minuts un clar contraatac en solitari de Méndez que no va marcar i en el contraatac Ferran Rosa feia el 3-4.

Un gol que va donar aire als calderins i van jugar en aquests instants els millors minuts dels locals on les intervencions d’Elagi Deitg impedien els gols.

Als quinze minuts, Ferran Rosa no va encertar a marcar un penal per blava a Bars, davant un fantastic Elagi. Pero en inferioritat, Cristian Rodriguez aconseguia l’empat a quatre. I trenta segons més tard, els igualadins van fer la desena falta que Cristian Rodríguez va enviar al travesser i no va saber aprofitar.

I a manca de quatre minuts i mig, els calderins van fer la desena falta, i un inspirat Sergi Pla marcava aconseguint el 4-5 que seria el resultat definitiu.

Una bona pedra de toc per preparar el partit de la súpercopa de dissabte a les Comes contra el FC Barcelona.

CALDES 4 (2/2): Gerard Camps, Cristian Rodriguez, Xavi Rovira, Marcos Blanque i Roger Asencsi, -cinc inicial-, Ferran Rosa, Alvaro Gimenez, Alexandre Asencsi, Sito Ricart i Roger Bertran (ps).

IGUALADA RIGAT 5 (3/2): Elagi Deitg, Sergi Pla, Ton Baliu, Roger Bars i Jordi Mendez, -cinc inicial-, Marc Palau, Tety Vives, Bernat Yeste, Aleix Marimon i Manel del Valle (ps).

Àrbitre: David Algarra. Ha mostrat targeta blava a Marcos Blanque del Caldes i a Roger Bars de l’Igualada.

Gols: 1-0 Marcos Blanque, min 0.30. 2-0 Marcos Blanque, min 5.30. 2-1 Sergi Pla, min 11.30. 2-2 Bernat Yeste, min 18.00. 2-3 Aleix Marimon, min 24.52. 2-4 Ton Baliu, min 32. 3-4 Ferran Rosa, min 35. 4-4 Cristian Rodriguez, min 41. 4-5 Sergi Pla (fd), min 45.30.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *