S.PLA: EL PARTIT A CALDES ENS PERMET VEURE QUE PODEM COMPETIR AMB TOTHOM

Igualada es prepara per tornar a ser capital de l’hoquei. ja es poden veure per tota la ciutat els cartells que anuncien la Súper Copa que es disputarà a partir de dissabte a Les Comes.El rival dels igualadins, el FCB, hi arribarà amb la baixa de Pau Bargalló que te una fractura al polze de la mà esquerra.

I aquest divendres es presentaran a l’Adoberia Vella les competicions de l’Ok Lliga masculina i femenina. L’acte es farà a /4 de 8 i comptarà amb representants de tots els equips de les dues competicions.

I dissabte els de Francesc Linares afrontaran una de les semifinals de la SúperCopa contra el FC Barcelona. Els arlequinats hi arribaran després de la victòria contra un dels millors equips de la pretemporada, el caldes, per 4 a 5 a la Torre Roja. Entre els destacats Sergi Pla, que va signar dos gols.

P- Partidàs ahir a Caldes… teu i de l’equip

S.PLA- Si un bon partit per agafar bones sensacions i confiança per afrontar el repte de la Súpercopa i, sobretot, l’inici de la lliga.

P-Convenia una injecció de confiança com aquesta davant un Caldes molt fort?

S.PLA- Va ser un bon test davant un molt bon equip que s’ha reforçat molt bé i que ha fet un gran paper a la lliga catalana. Això ens permet veure que podem competir amb tothom com hem fet aquests últims anys en els quals hem aconseguit ser un equip molt respectat.

P- Com afronteu la Supercopa? .    

S.PLA- La Súpercopa l’afrontem amb la il·lusió de jugar una competició d’aquestes característiques a casa. Ens enfrontem al principal favorit a les semifinals però intentarem competir al màxim per  donar la sorpresa.  

      

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *