ELAGI DEITG: ENS AGAFEM LA SÚPERCOPA COM UN PREMI I HO DONAREM TOT

Ha arribat el dia. L’IHC RIGAT és a dos partits d’un títol el de la Súper-Copa. Per aconseguir-ho haurà de superar al potent FC Barcelona (que arriba a les Comes amb la baixa de Pau bargalló, lesionat). Elagi Deitg serà una de les armes dels igualadins per donar la sorpresa. el FCB – IHC RIGAT es jugar`a partir de 2/4 de 9. Abans es disputarà el Reus-Deportivo Liceo (a les 6).

P- Elagi, arribeu a la semifinal contra el Barça amb el reforç d’un molt bon partit a Caldes.

ELAGI- Si ja vam dir que el partit a Caldes servia per mesurar-nos i calibrar les nostres sensacions. Doncs com dius ens vam enfrontar amb un equip que venia d’empatar amb el FCB i vam fer un molt bon partit, jo crec que vam treure molt bones sensacions de cara aquest dissabte!

P- Com veus la semifinal d’avui?

ELAGI- Cara a la súpercopa, doncs ens ho agafem com un premi, amb moltes ganes de jugar-la i poder-la competir. Sabem que ens ha tocat l’equip més fort, l’hem treballat aquesta setmana i ho donarem tot per intentar batre’ls!

LLIGUES PRESENTADES

La Súper-copa ha tingut un aperitiu aquest divendres amb la presentació de l’Ok Lliga tant masculina i femenina. L’acte s’ha fet a l’adoberia Vella i ha comptat amb la participació de representants de tots els equips en competició (per l’IHC hi era el capità, Ton Baliu. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha destacat la importància que te per la ciutat (aquest any capital europea de l’esport i amb molta tradició d’hoquei) l’organizació d’un esdeveniment d’aquesta importància.

Foto D. Figueras

En la cerimònia s’ha confirmat que TV3 tornarà a ser la televisió oficila de l’OkLliga (l’hoquei s’emetrà per Esports3). I també que la plataforma digital “OK Liga TV” serà totalmente gratuïta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *