FCB 3 – IHC RIGAT 1. UN CLÀSSIC DE VERITAT

Emocionant, jugat a alt nivell, amb dos equips que podrien haver guanyat … un clàssic com els clàssics de sempre. L’IHC va tornar a posar-li les coses molt complicades al gegant blaugrana. i de fet va teniur molt a prop la victòria amb una gran oportunitat de Palau quan els arlequinats (que jugaven de visitants a Les Comes) gunayaven per 0 a 1. El FC Barcelona només ha pogut trencar l’empat a falta d’1 minut i 39 segons , quan ja tothom pendsava que s’anava a la pròrroga. A falta de 50″ segons, una FD molt protestada (li ha suposat una blava a Sergi Pla) ha acabat de sentenciar el partit.

Foto X.Garcia

Abans l’IHC havia fet un partit realment molt bó. En la línia del de caldes. Defensivament complert (l’Elagi a un nivell descomunal tot i arrossegar problemes estomacals) i amb molta verticalitat, sortint a la contra, sense especulacions (s’han generat moltes ocasions clares de gol que no s’han pogut aprofitar). El Barça ha hagut d’aprofitar al màxim les seves rotacions (minvades per l’absència de Pau Bargalló) i els igualadins han fet un gran desgast físic per intentar igualar-ho. Ha estat un autèntic partidàs que ha fet gaudir als 700 espectadors que s’han aplegat a Les Comes. Un altre test positiu. Combinat amb el de Caldes ha de donar una injecció de confiança de cara a l’inici de l’Ok Lliga, el cap de setmana que ve cpontra el Calafell de Ferran López.

VICTÒRIA CULER EN L’ÚLTIM SOSPIR

La primera part ha acabat amb empat a zero (una petita proesa pels resultats que els blaugranes presenten habitualment al descans). A la segona part Tety Vives ha avançat els de Francesc Linares. El del planter ha entrat a l’àrea pel vèrtex i ha superat Sergi Fernàndez per baix.

El FCB ha aconseguit empatar 3 minuts més tard amb un remat exterior que Helder Nunes ha desviat a la xarxa. Amb l’1 a 1 els “rigats” han tingut 4 oportunitats clares de gol (i el Barça dues pilotes al pal) però ha estat Pablito Álvarez qui ha marcat aprofitant un passi des de línia de fons que li ha arribat botant i que ha empalat a l’aire.

I a falta només de 53 segons, el mateix Alvarez ha fet el 3 a 1 en una FD per 10 faltes d’equip, que Pla ha protestat i li ha suposat una targeta blava. A la fi, el Barça s’ha classificat per la final de la Súpercopa on s’hi trobarà al Reus Deportiu. L’IHC s’ha quedat sense final a casa però s’emporta un plus de confiança en les seves pròpies forces just quan la lliga és a 7 dies de començar.

FCB 3 (0/3) Fernández, Alabart, Panadero, Pascual i Álvarez (2), equip inicial. Roca, Joâo i Hélder (1).

IHC RIGAT 1 (0/1) Elagi, Ton, Tety Vives (1), Pla i Méndez, equip inicial. Bars, Palau i Yeste. M.del valle i G. Riba.

GOLS. SEGONA PART. 0-1 Tety m13.32, 1-1 Hélder (m 16.55), 2-1 Álvarez (m 23.41), 3-1 Álvarez FD (m 24.05)

INCIDÈNCIES: 700 espectadors a les Comes. A la llotja l’alcalde d’Igualada Marc Castells i el president de la RFEP, Carmelo Paniagua. S’ha produït la circumstància gens habitual que l’IHC ha jugat de visitant a les Comes. Cesc Linares no ha pogut comptar amb Aleix marimon, que a l’entrenament de dijous va rebre un cop a l’ull. El seu lloc l’ha ocupat el també júnior Gerard Riba.

.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *