F.LINARES: MOLT ORGULLÓS DE L’EQUIP. HEM VIST EL CAMÍ

El Reus s’ha proclamat campió de la Súpercopa que s’ha disputat aquest cap de setmana a les Comes. Ha superat contra pronòstic al FC Barcelona per 3 gols a 2. L’IHC RIGAT que es va quedar sense final després de caure de manera molt ajustada contra els blaugranes afronta la setmana de l’inici de l’Ok LLiga amb el reforç del gran partit que van jugar contra els culers i amb una connexió magnífica amb l’afició per afrontar una competició tant complicada com la lliga.

Foto X. Garcia

P- Quin gran partit, Cesc, contra el FC Barcelona.

F.LINARES- Si. Molt content per l’actuació de l’equip, estic molt content i orgullós i em sap molt greu per l’equip, pels jugadors, perquè vam veure molt a la vora la victòria o com a mínim anar a la pròrroga … a falta de minut i escaig… ja sabíem que seria complicat i que havíem de plantejar molt bé el partit … i per això estic molt content perquè ens vam mantenir dins tot el partit, i vam anar complint tot el que havíem dit… el que passa és que és complicat resistir a un equip com el Barça… aguantar tants minuts anar per davant mb el Barça costa molt… si n’haguèssin estat menys hauria estat diferent… al final ja estàvem cansats de tant esforç… i el Barça quan es veu cap en perill, tira de ràbia, tira d’efectius… falta tenir molta sort i que ells no estiguin encertats.

P- Llàstima d’alguna acció molt clara per haver fet el 0 a 2.

F.LINARES- Si. Les vam tenir. Però ells ens van empatar i en el moment que obren la llauna tu fas un petit pas enrere, físicament ja no pots tant… Ho havíem previst i per això vam fer estones de zonal … però si és cert que amb el zero tenim un parell de ocasions per fer el segon i potser hauria canviat tot.

P- I potser amb alguna decisió arbitral també?

F.LINARES- Hi ha un moment que els àrbitres no hi són. Sabent com estava el partit ens piten la desena que el Barça portava molta estona reclamant. De fet a nla segona part al Barça només li piten una falta d’equip i nosaltres pasem de 4 a 10, cosa que no vaig acabar d’entrendre. I lmarquen una falta quan es veu clarament que no el toca. I després la blava, que se la podien haver estalviat. He vist molts cops a aquests àrbitres. I admeten que els parlis. I en un final tant ajustat han de saber portar-ho. A més hi ha el tema dels avisos i el Sergi no en va rebre cap. És una llàstima. Amb tots els jugadors podríem haver intentat alguna cosa, jugar amb 5 de pista, però amb l’expulsió ja no vam poder. Guanyar al Barça és molt difícil, però ja m’hi havia trobat amb el Voltregà i no és impossible. Com a mínim hem vist quin pot ser el camí.

P- Més enllà del resultat, el partit i el joc serveixen de molt, no?

F.LINARES- Si, él que els vaig dir. Ens queda molt camí. Imoltes coses per treballar… no hem tingut temps per exemple de preparar les superioritats … ni les inferioritats … tenim molt treball però estic molt satisfet que l’equip donés la cara i que estiguèssim tota l’estona dins el partit i que la gent gaudís… Ara vindran altres rivals, començant pel Calafell, i no serà igual… i costarà guanyar-los… Però de moment satisfet de crear aquesta il·lusió amb la idea que si anem tots a una, i som un equip, i treballem en la mateixa línia, i compartim la idea podem fer una temporada molt xula. després ja veurem resultats i fins on arribem i que podem aconseguir.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *