M.PALAU: VA SER EL MEU PRIMER CLÀSSIC I VAM POSAR CONTRA LES CORDES AL TOTPODERÓS FCB

P – Llàstima de semifinal… un gran partit que gairebé ens porta a la final

M.PALAU- Sí, va ser una llàstima, vam posar al totpoderós FCB contra les cordes molts minuts! Sabíem que era una fita molt difícil i, tot i així, ho vam lluitar fins al final!

P- L’equip va fer mèrits per arribar-hi… gran partit i el Barça que només sho va poder tombar al final … i amb una mica de polèmica

M.PALAU- És cert que vam fer mèrits per estar a la final, vam plantar cara i ens vam quedar a molt poc de poder anar a la pròrroga, però això ens ha de servir per aprendre dels errors que vam cometre en el tram final per segui avançant com a equip.
El tema de la polèmica crec que hem de deixar-ho estar, ja que, accions polèmiques n’hi van haver i n’hi haurà a tots els partits, alguns dies ens afavoriran i d’altres ens prejudicaran, però com comento, crec que hem d’estar per sobre d’aquestes coses i seguir fent el nostre joc procurant que ens afectin el menys possible!

P- Tal com ha anat tant el partit de Caldes com el del FCB han d’anar bé per l’inici de l’Oklliga…no?

M.PALAU- Sí, els partits de Caldes i FCB, els dos últims, ens han de servir de termòmetre per saber en quin punt ens trobem. I crec que el termòmetre ens marca que arribem bé a l’inici de la lliga, havent competit contra dos grans equips i jugant a allò que volíem!

P – El de dissabte va ser el teu primer clàssic. Què et va semblar?

M.PALAU- Va ser el meu primer clàssic i la veritat és que em vaig sentir molt a gust, amb els companys, a la pista, amb el públic… La pista feia goig, i quan ens vam posar per davant la gent es va animar…! Llàstima que no els vam poder donar el premi que volíem. Però a nivell personal m’ho vaig passar molt bé jugant, fet que no és gens fàcil quan jugues contra el Barça, i fet que indica que estem fent les coses bé i que em trobo molt a gust amb l’equip i l’afició!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *