A.MARIMON: ESTIC MILLOR. JA ENTRENO AMB NORMALITAT

El jove del planter, Aleix Marimon, ja ha pogut tornar als entrenament després del cop a l’ull que es va fer dijous de la setmana passada i que li va impedir de participar en la semifinal de la Súpercopa contra el FC Barcelona. Marimon va doblar ahir amb els entrenaments de júniors i primer equip. la mevaweb ha parlat amb el campió del món.

P- Aleix com estàs?

A.MARIMON- Estic molt millor, vaig entrenar amb tota normalitat, em molestava una mica la suor però vaig entrenar amb normalitat.

P- Com va ser la jugada on et lesiones?

A.MARIMON- Era un exercici de sortida de pressió. El Ton es va posar davant, a la tanca i jo vaig posar l’estic per sobre per anar a porteria. la bola anava molt forta i em va picar a la cella. Per sort va ser només la ferida i no ha afectat l’ull.

P- Ara ja no està tant inflat no?

A.MARIMON- No, no. Les fotos són de dijous i divendres … ara està molt millor.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *