LÓPEZ-LEITON i GODÍA DIRIGIRAN L’IHC RIGAT-CALAFELL

La plantilla del primer equip de l’IHC RIGAT continua preparant el debut a l’Ok LLiga d’aquest dissabte contra el Calafell en el que suposarà el retorn de Ferran López a les Comes per primera vegada, ironies del destí, des que va deixar la banqueta arlequinada.

L’IHC-Calafell es jugarà dissabte a les 6 de la tarda a Les Comes. I ja àrbitres. El debut a la lliga d’aquesta temporada 2019-2020 el dirigiran Íñigo López-Leitón Zapico i David Godia Canaleta. L’àrbitre auxiliar serà Raimon Grases Bundo.

Per cert que el Calafell acaba de presentar les noves equipacions per aquesta temporada que estrenaran dissabte a Igualada. Segueixen amb el color blanc a la samarreta amb detalls verds i pantalons verds.


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *