A PUNT PEL DEBUT

L’Igualada HC ha fet aquest dijous l’últim entrenament abans del debut a l’Ok Lliga dissabte a les Comes contra el Calafell de Ferran López. El tècnic arlequinat, Francesc Linares, podrà comptar amb tots els seus efectius fins i tot amb el júnior Aleix Marimon, un cop superat el cop a l’ull que li va impedir de disputar la semifinal de la Súpercopa contra el FCB. Els “rigats” han fet aquest dijous la sessió més suau de la setmana després de la forta càrrega física de les sessions de dilluns i dimecres.

1aCAT. CAT. SITGES 4 – IHC B 1. SENSE SORT. SENSE PUNTS

El segon equip de l’IHC, que aquest any entrena Marc Muntané, no han pogut debutar amb victòria a la primera catalana i han caigut derrotats a la pista d’ un dels equips favorits per lluitar per l’ascens a Nacional Catalana, el Sitges.

Les dues primeres ocasions del partit han estat, però, dels igualadins. En el primer minut a càrrec precisament d’Aleix Marimon, i dos minuts més tard una FD que Bernat Yeste no ha pogut transformar. En canvi, al minut 5 i mig, en una jugada per darrera la porteria, Sabater ha sorprés Manel del Valle marcant l’1 a 0.


Tot i el gol encaixat les millors ocasions han seguit sent igualadines, amb un remat al pal d’Aleix Marimon als minut 8 i una acció d’Armand Pujadó al 22. La primera part ha acabat amb un ajustat 1 a 0 pels locals.

A la segona, la primera oportunitat clara ha estat també arlequinada amb un tir al pal d’Albert Vidal. Ha estat un miratge perquè poc després els sitgetans s’han col.locat amb un 3 a 0 molt costerut de remuntar, en un minut i mig fatidic.

Tot i això els de Muntané han seguit tenint opcions de marcar. la més destacada un penal que Marimon no ha pogut aprofitar. Ha renascut l’esperança en el minut 13 i mig quan Marc Carol ha fet el 3 a 1 en ua jugada personal. Però el Sitges ha sentenciat amb un gol d’un igualadí, Xavi Muntané. Els arlequinats i sense han hagut l’Eix de tornada, sense punts i sense temps per recuperar-se , ja que aquest divendres partit tenen partit de la segona jornada a 2/4 de 10 a les Comes contra l’Andorra.

Sitges 4 (1/3) Montoya, Gerard, Xavi Muntané (1), Sabater (1) i Ferran Ortoll (1), -cinc inicial-, Ruben (1), Alex, Isaac i Jon.

VALLTER Igualada 1 (0/1) Manel del Valle, Bernat Yeste, Aleix Marimon, Bern Gabriel i Carles Perez, -cinc inicial-, Marc Carol (1), Armand Pujadó i Albert Vidal.


Àrbitre: Albert Barba.
Gols: 1-0 Sabater, min 5.30. 2-0 Ferran Ortoll, min 28.30. 3-0 Ruben, min 30. 3-1 Marc Carol, min 38.30. 4-1 Xavi Muntane, min 40.30.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *