IHC RIGAT – CALAFELL. EL B MARCA EL CAMÍ

El nou IHC RIGAT de Francesc Linares debuta aquest dissabte a les 6 contra el nou Calafell de Ferran López, l’àntic entrenador dels igualadins. Poques vegades hi ha hagut tants alicients en una sola frase. Debut a l’OkLliga, primer partit a casa. Nou entrenador. I el vell a la banqueta rival. Més no es pot demanar per l’inici d’una competició que recupera els play-offs i que ha arrencat amb la primera derrota del campió (imbatut tota la lliga passada) per 2 a 1 a Riazor contra el Deportivo Liceo. L’IHC haurà d’intentar agafar l’exemple del B que ha guanyat i per golejada el seu primer partit a les Comes a la 1a Catalana.

VALLTER IGUALADA B 8 – ANDORRA 2. ELS PRIMERS 3 PUNTS

Clara i contundent victòria del filial igualadi davant d’un Andorra superat percl’allau de joc arlequinat. Tot i el resultat la realitat és que el joc dels igualadins que entrenen Marc Muntane i Joan Traver no ha estat a la mateixa alçada del que va exhibir dijous a Sitges tot i la derrota.

Els igualadins s’han avançat amb un clar 2 a 0 però els andorrans han aconseguit en només trenta segons. Dos gols quasi consecutius de Bernat Yeste i Martí Busquets han col.locat el 4-2 en el marcador abans del descans.


Només començar la segona part, dos gols més , encara més ràpids, en quinze segons, han acabat de sentenciar definitivament el partit. Tres punts abans de rebre a la pròxima jornada a l’Espanyol a les Comes (diumenge 29 a les 7 de la tarda).

Vallter Igualada: 8 (4/4) Manel del Valle, Dani Gual, Aleix Marimon (2), Bern Gabriel (1) i Bernat Yeste (2) -cinc inicial-, Siscu Rubinat, Gerard Riba (1), Martí Busquets (2), Jesús Priego i Guillem Torrents (ps).

Andorra: 2 (2/0) Marc, Joel, Nil (2), Romaguera i Caminal, -cinc inicial-, Arnau, Esteve i Gerard.

Àrbitre: Eduard Capdevila. Blava a Joel de l’Andorra.


Gols: 1-0 Aleix Marimon, min 4. 2-0 Marti Busquets, min 16.30. 2-1 Nil, min 17.30. 2-2 Nil, min 18. 3-2 Bernat Yeste, min 19.30. 4-2 Marti Busquets, min 21. 5-2 Aleix Marimon, min 27. 6-2 Bernat Yeste (fd), min 27.15. 7-2 Gerard Riba, min 41. 8-2 Bern Gabriel, min 47.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *