IHC RIGAT 4 – CALAFELL 3. “PÒQUERMAN” (& TETY)

L’Igualada ha obtingut els 3 primers punts de la temporada en un partrit complicat i especial, per la presència a la banqueta visitant del fins ara entrenador arlequinat Ferran López. Jordi Méndez ha estat l’heroi del partit. S’ha vestit de Pòquerman i ha “marcat” els 4 gols de l’equip convertint-se en el primer pitxixi de la competició. Com a mínim és el que han posat a l’acta els col.legiats perquè en el quart hi ha el dubte de si ha estat obra de Tety Vives, com s’ha anunciat per megafonia, però els àrbitres li han concedit al mateix Méndez .

Foto D. Figueras

Els de Francesc Linares ha començat el partit molt bé amb un gol del canoner Méndez als 2 minuts, en una contra 3×2 amb assistència final de Pla.L’IHC ha manat en el partit durant 16 minuts fins que Romeu ha empatat amb una penjada a l’àrea. Era la certificació del que ja s’entreveia, que el partit seria molt trabat. Per sort, 45 segons més tard ha tornat a aparèixer Méndez al segon pal per posar per davant als arlequinats. L’equip ha tingut un penal de Pla, a falta de 5 minuts, per augmentar la diferència, però no ha pogut marcar. En canvi l’ha retallada Xaus pels visitants amb una FD per targeta blava a Marc Palau. Amb el 2 a 2 ha acabat la primera meitat.

A la segona s’ha repetit el guió. L’IHC s’ha avançat amb el tercer gol de Méndez (en una jugada per darrera la porteria del capità Ton Baliu que ha habilitat al davanter que apareixent en el lloc just i el moment exacte ha enviat la bola a la xarxa. I el Calafell ha tornat a equilibrar amb un gol de Torné que ha tallat una boila i ha superat en un 1 contra 1 al porter igualadí. I a falta de 7 minuts Méndez, que ja havia signat un hat-trick, ha rematat la feina amb el pòquer que li ha donat la primera victòria als “rigats” (al pavelló molta genmt, inclosa la megafonia, han considerat que el gol era del tety, però els àrbitres l’han concedit a Méndez). El partit però no estava tancat del tot (els visitants han tingut 2 FD, un a per 10 faltes i una altra pere una blava al mateix Tety), i l’Igualada ha hagut de degfnsar fins i tot una inferioritat. Però el marcador ja no s’ha mogut. A falta de 2 minuts Pla podria haver tranquil.litzat una mica més la parròquia amb una FD que no ha pogut aprofitar. Sigui com sigui, primera (i patida) victòria a casa.

IHC RIGAT 4 (2/2) Elagi, Ton Baliu, Tety, Pla i Méndez (4), equip inicial. Bars, M.Palau, Yeste, Marimon. M. del Valle.

CALAFELL 3 (2/1) Serra, Xaus (1), O.Palau, Pellizzari, Torné (1), equip inicial. Paris i Romeu (1).

GOLS: 1-0 Méndez (m 2.41), 1-1 Romeu (m 17.59), 2-1 Méndez (m 17.44), 2-2 Xaus FD (m 20.54). SEGONA PART. 3-2 Méndez (m 6.20), 3-3 Torné (m 13.45), 4-3 Méndez (m 17.44).

INCIDÈNCIES: Els àrbitres Íñigo López-Leitón Zapico i David Godia Canaleta han mostrat targeta blava a 2 jugadors de l’IHC RIGAT, Palau i Tety Vives. El jugador del planter Aleix Marimon ha hagut d’anar a urgències perquè als 5 minuts de ser en pista li ha caigut un rivalk a sobre. S’ha fet un esquinç al turmell.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *