F. LINARES: ELS VAM FER MAL JUGANT MOLT A BAIX I A PROP DE LA PORTERIA

P- Primera victòria de la temporada!

F.LINARES- Content per la primera victòria, lògicament, començar guanyant és molt bo et dóna més seguretat… tot i que va ser un partit molt complicat… ja sabíem una miqueta el que ens podíem esperar del Ferran … l’estil del Ferran, molt endreçat molt aculat, que et deixa pocs espais i és difícil agafar-los en superioritat, perquè jugant amb 2 jugadors al darrera les contres sempre són de tres per dos i corres el perill que si no la fiqués doncs l’agafin ells ….

P- I contra això atacar per baix?

F. LINARES- Si, si, crec que vam intentar atacar i jugar com volem jugar … jugant a baix i al voltant de la porteria… intentant generar i quan s’aculaven havíem d’obrir i en obrir desbordàvem per la banda intentant fer perill… a la primera part va estar bé…

P- El Calafell , però, va igualar fins tres cops el marcador…

F. LINARES- És el que tenen aquests equips que amb poca cosa et generen molt perill, una pilota penjada que l’Elagi no pot veure… va per allà al mig un globus i acaba entrant i després la blava a la carrera recuperant una contra en Palau la vol tallar i toca al jugador i la fiquen.

P- A la segona part encara va semblar que augmentava la localutzació d’atac més a prop de la porteria rival.

F.LINARES- Si. La segona part és molt similar a la primera però si que vam dir que havíem de jugar a baix i és aquí on els hi van fer molt mal jugant molt al voltant de la porteria i els vam agafar molt bé dins de l’àrea on generàvem molt de perill i si calia circular l’obríem i ho provàvem per un altre camí, per l’altra banda i aquest anar i tornar els incomodava … no em estar encertats a pilota aturada però … tranquils….sé que hi ha jugadors de molta qualitat i que la ficaran.

P- Parlant de gols, va ser el dia del Jordi.

F.LINARES- Si, sí … si que hem de destacar que Méndez ha trobat porteria volia … és que estava una mica capficat perquè volia marcar, tenia moltes ocasions i no marcava, i estic content estic content i molt satisfet per ell i per l’equip… ha treballat, ha sigut molt fidel al que s’havia de fer perquè sabem que podem patir en alguns moments i es van mantenir ferms en defensa … que és el que els hi vaig dir, que no ho podem oblidar tot el que hem treballat a l’estiu i el que hem fet en aquesta pre-temporada tant a la súpercopa, com en algun amistós … a vegades amb una mica més de sort podrem marxar abans del marcador però 4 gols són molts!! i aquesta és la línia que hem de seguir, si tenim ocasions i arribem farem gols… Per això estic content i molt satisfet de l’equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *