J.MÉNDEZ: EL QUART DIRIA QUE ÉS DEL TETY PERÒ ME’L VAN APUNTAR A MI… COM QUE ESTAVA ALLÀ DINS…

P- Gran victòria contra un rival incòmode.

J.MÉNDEZ- Si. Una gran victòria. Contra un rival que ens va fer les coses com les esperàvem. va ser un partit difícil però el van tirar endavant.

P- I amb pòquer d’un Jordi Méndez que és pitxixi de la lliga.

J.MÉNDEZ- Si, molt content d’haver fet els 4 gols. És gràcies al treball de tots. I toca seguir treballant per poder ajudar molt més a l’equip. I espero poder fer molts més gols. Els gols que fa cada jugador de l’equip són gràcies a tots els companys. Per això som un equip.

P- Sempre has fet molts gols, però és el teu primer pòquer a l’Ok Lliga, no?. Per cert hi ha dubtes sobre el quart que et van donar els àrbitres.

J.MÉNDEZ- Ja havia fet algun hat-trick amb el primer equip …. que ara recordi… contra el Lleida aquí a casa, a casa del Sant Cugat també, però pòquer si que no n’havia fet cap i … el que dius de l’últim gol diria que el va marcar el Tety però me’l van apuntar a mi. Com que estava allà dins…

P- Començar bé una temporada sempre ajuda

J.MÉNDEZ- Si. Sempre és important començar bé i més a casa, per afrontar el segon partit de lliga. Es juga fora i ja vas amb la confiança de tenir els 3 primers punts … I ara hem de seguir treballant per afrontar el partit contra el Lleida i el Voltregà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *