A.MARIMON: A L’ECOGRAFIA S’HI VEU QUE HI HA MOLT LÍQUID I QUE L’ESQUINÇ ÉS IMPORTANT

P- Aleix, molt mala sort amb la lesió després del cop a l’ull. Com estàs?

A.MARIMON- Bé, doncs, aixafat, aixafat perquè és una lesió no greu però si important i implicarà tornar a estar fora de les pistes sense poder ajudar als companys, però bé, s’haurà de treballar a distància per tal de tornar més fort i així tenir la continuïtat necessària.

P- No pots fer res de res, doncs…

A.MARIMON- No no, ara mateix estic parat, de moment d’aquí una setmana he de tornar al traumatòleg a fer proves per tal de comprovar que no hi hagi cap fissura al turmell però de moment repòs absolut

P- Perquè … què t’han dit els metges?

A.MARIMON- El mateix dia de la lesió vaig anar a urgències a fer una placa i a que m’immobilitzessin el peu i ja vaig sortir amb crosses. Avui hi he tornat i m’han fet una ecografia, que ha determinat que hi ha molt líquid dins i que l’esquinç al peu esquerre és important.

P- Com va ser la jugada?

A.MARIMON- Ve d’una contra del Calafell en la que jo estava defensant, va venir en Guido a encarar, va aixecar i picar la bola però jo crec que li guanyo la posició amb el cos, el problema es que jo estava quasi parat i ell anava molt ràpid i va caure sobre el meu peu esquerre. En acabar el partit em va trucar per disculpar-me, va ser sense voler i una acció fortuïta.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *