TOT ÉS ATAC

Després del descans de dimarts, els jugadors de l’IHC RIGAT han tornat a la feina. Els tècnics han plantejat aquestes dues setmanes sense competició com una oportunitat per introduïr nous aspectes en atac. El cos tècnic està content del que s’ha aconseguit fins ara però considera que ara hi ha temps per treballar nous conceptes. I les sensacions són bones. El dibuix és el mateix però els conceptes són diferents, expliquen i avancen que l’ampliació és profitosa i està sortint molt bé.

Tot se centra, doncs, en la línia d’atac. Els tècnics defensen que s’està avançat perquè fer 4 gols a l’Ok Lliga és molt difícil en qualsevol partit. mantenen que es va decidir que es volia basar el joc de l’equip en l’atac i en anar a porteria i és aquí on s’està filant més prim.

Al mateix temps es manté la previsió de treball setmanal, seguint amb temes de càrrega que ara es pot fer amb les dues setmanes que hi ha fins al partit de Voltregà. Aprofitar l’aturada per prémer una mica més.

Mentrestant els ex-igualadins segueixen obtenint èxits en la diàspora. Per exemple Albert Querol que s’acaba de guanyar la Súper-copa de França amb el Saint Omer. S’enfrontaven el campió de lliga, el Quévert, i el de Copa, el Saint Omer. A l’anada els “audomaroises” van guanyar per 1 a 0. I a la tornada es van tornar a imposar per un resultat molt més ampli, 5 a 9.

Finalment, aquest dimecres s’ha fet el sorteig de l’Eurockey, la Copa d’Europa de clubs sub-17 en la que hi va participar l’any passat l’equip de l’IHC campió de Catalunya i d’Espanya infantil. Aquest any els representants catalans són el FC Barcelona i el Manlleu que van rellevar els arlequinats com a campions de les dues competicions.

El Barça jugarà al grup C on es trobarà al Porto portugués, Breganze italià i l’Ecu anglès El Manlleu ho farà al grup B amb Famalinense de Portugal, Scandiano d’Itàlia i el Cronenberg alemany.

Als altres dos grups hi ha l’Herne Bay anglès, l’Spòrting de Portugal Giovinazzo italià i Alcobendas (grup A), i Benfica de lisboa, Folonica italià, Cajar de Granada i l’Uttigen alemant al grup D.

L’Eurockey es disputarà a Blanes del 3 al 6 d’Octubre. El Benfica de Lisboa n’es l’actual campió.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *