F. LINARES: A VOLTREGÀ HEM DE FER EL NOSTRE PARTIT. I FER NOSTRE EL PARTIT

Els arlequinats han tancat aquest dijous la preparació pel partit de dissabte a 1/4 de 9 a Sant Hipòlit, corresponent a la tercera jornada de l’Ok LLiga (als igualadins els queda pendent el partit de la segona, contra el Lleida, que es disputarà el dia 9). Francesc Linares tornarà a la pista on hi ha estat entrenant aquestes últimes temporades. Tècnic i jugadors han estat analitzant el joc del nou Voltregà de Manolo Barceló. “Sabem que és un equip complicat perquè ells necessiten la victòria… porten un empat però juguen a casa i allà són forts i no ens ho posaran fàcil. Ho tenim clar”, assegura el tècnic arlequinat.

“Hem mirat les armes que tenen d’atac i defensa. com munten l’equip i hem centrat l’entrenament en això i en marcar prioritats, fer el nostre partit i fer nostre el partit… per intentar sorprendre allà i emportar-nos els 3 punts.”.

Segons Linares “tothom està bé, tret de l’Aleix que encara no està recuperat, però ja ha començat a entrenat aquest mateix dijous però encara no pot entrar a convocatòries. Ho farà Gerard Riba. I entrarem amb força a la setmana dels 3 partits.

Mentrestant els dos equips catalans que succeeixen l’IHC a l’Eurockey Cup, el FC Barcelona i el Manlleu han debutat amb victòria al campionat europeu que ha arrencat aquest dijous a Blanes. Els blaugranes han guanyat 4 a 2 al campió italià, el Breganze, amb gols de C.Aguilera(3) i O. Sebrià. El Manlleu, per la seva banda, s’ha desfet per 3 a 4 de l’Scandiano, subcampió italià, amb gol de R. Codinach (3) i S.Rojo.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *